Lediga jobb

Infranord står inför en intressant resa. Allt fler transporter av människor och gods förväntas gå på räls och satsningar på nybyggnation, underhåll och upprustning av järnvägar ökar. Järnvägen är ett av det mest miljöanpassade transportalternativen och har dessutom en hög kapacitet jämfört med andra transportslag.

Under de kommande åren står vi inför stora pensionsavgångar vilket gör att det finns goda möjligheter för den som vill utvecklas på Infranord. Här finns jobben! Följ med på vår resa.


Infranord personal
Spåret till framtiden - nu söker vi två

Systemförvaltare

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen. 
Vi en nyfiken och driven Systemförvaltare till vår IT-avdelning.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nya medarbetare som har ett brinnande intresse för IT och systemutveckling och som vill utvecklas till systemförvaltare hos oss på Infranord.
Tjänsten som systemförvaltare innebär att arbeta med förvaltning och utveckling av företagets olika system. I ansvarsområdet ingår att tillsammans med verksamheten / användarna arbeta aktivt för att systemen används och körs på ett enhetligt, effektivt och tillförlitligt sätt. Arbetet omfattar användarsupport, planering av driftsättningar, felsökning, konfigurering och utredningar med uppgifter som rör uppsättning /konfiguration av tekniska miljöer tillsammans med våra IT leverantörer och även en del programmering. Vi jobbar med till stor del egenutvecklade system som kräver kunskap inom SQL- .net – C# - Visual Studio samt java och mobila applikationsutveckling. Vi har en outsourcade IT miljö och har sedan 2012 en stor del av vår IT infrastruktur i molnet. Vi jobbar dessutom utifrån ITIL s Service Management processer och driver IT projekt med hjälp av XLPM som projektmetodik. Du kommer att ingå i ett team på sex personer och du kommer rapportera till vår IT-chef.

Som anställd på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en aktuell akademisk utbildning inom systemvetenskap med inriktning systemutveckling.
Det är meriterande om du har erfarenhet av något programmeringsspråk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värderar egenskaper som nyfikenhet, samarbets- och initiativförmåga, driv och målmedvetenhet. För att lyckas med jobbet krävs god planeringsförmåga och att du kan uttrycka dig väl i skrift och tal både i svenska och engelska.

Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform: Provanställning i 6 månader som övergår till tillsvidareanställning.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

 Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. 


Sista ansökningsdag: 2018-10-30
Placering: Solna
Anställningstyp: Provanställning
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstider: Dag
Tillträde:2018-12-01 eller enligt överenskommelse
Kontaktpersoner
Ali Eskandari, Chef IT, 010-121 5599
Dick Rydås, ST, 010-121 3902
Lars-Erik Mott, Saco-TJ, 010-121 3307
Peter Mattsson, Ledarna, 010-121 1624

Lediga jobb

Platschef till Region Mitt - Stockholmsområdet
Infranord Region Mitt, Årsta och/eller Sundbyberg
Ansök senast: 2018-10-23
Entreprenadingenjör
Infranord Region Syd, Årsta
Ansök senast: 2018-10-26
Systemförvaltare
Gemensamma funktioner, Solna
Ansök senast: 2018-10-30
Platschef
Infranord Region Väst, Kil
Ansök senast: 2018-10-31
Bantekniker
Infranord Region Väst, Borås
Ansök senast: 2018-10-31
Eltekniker
Infranord Region Norra, Gällivare
Ansök senast: 2018-11-07
Bantekniker
Infranord Region Norra, Gällivare
Ansök senast: 2018-11-07
Signaltekniker
Infranord Region Norra, Gällivare
Ansök senast: 2018-11-07
Spårsvetsare
Infranord Region Norra, Gällivare
Ansök senast: 2018-11-07
Mättekniker
Infranord Region Mitt, Sundbyberg
Ansök senast: 2018-11-18