Lediga jobb

Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.
Infranord personal
Spåret till framtiden - nu söker vi en

Inköpare Projekt

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Är du en noggrann och driven Inköpare Projekt som söker nya utmaningar? Då kan du vara Infranords framtida medarbetare på den gemensamma funktionen Regionalt inköp.

Arbetsuppgifter:

Som projektinköpare tillhör du arbetsgruppen för regionalt inköp som består av tolv medarbetare. Rollen som projektinköpare är ett självständigt och affärsmässigt arbete med verksamhetsfokus. Du bedriver ett arbete i nära samarbete med Infranords kalkylgrupp och entreprenadprojekt. Du levererar professionell och serviceinriktad support i affärs-, anbuds-, förhandlings-, och avtalsfrågor. Vidare ger du rådgivning i områden som berör prisstrategier och taktik. Du genomför upphandlingar som du har planerat samt tar in offerter. Slutligen sammanställer och utvärderar samt redovisar i anbudsgrupper och projekt.

 Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Ge support/rådgivning
  • Genomför upphandlingar
  • Tar in offerter
  • Besöka projekt
  • Utvärderar och redovisar tidigare projekt

 Du blir en viktig del i Infranords arbete med att bygga upp en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötande.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av entreprenadupphandling gärna med inriktning mot bygg- och anläggningar. Du innehar körkort B då resor kan förekomma i tjänsten främst inom södra Sverige samt är öppen för tjänsteresor och övernattningar. Du har goda kunskaper om entreprenadjuridik och AMA-systemet, AB 04, ABT 06 och ABK 09 etc. Det är meriterande om du har akademisk utbildning inom ekonomi/juridik/teknik eller annan relevant inriktning. Du kan också ha skaffat dig motsvarande kompetens genom längre praktisk erfarenhet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är genuint intresserad av inköps- och upphandlingsfrågor samt trivs bra med att arbeta både självständigt och i grupp. Du är affärsmässig och professionell i ditt arbetssätt samt värdesätter ett organiserat och effektivt arbete. Vi tror även att du är lyhörd gentemot andra och är en klippa på att skapa goda relationer. Slutligen letar vi dig som tycker det ska vara kul på jobbet och har ett leende på läpparna.

Inledningsvis kommer du att få genomgå ett omfattande introduktionsprogram som också kommer att anpassas utifrån vilken bakgrund du har sedan innan.

Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten och strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

 

Ansökan:

Anställningen med placering på någon av vår etablering i Katrineholm, Linköping, Alvesta, Hässleholm eller Malmö. Ange i ansökan vilken placeringsort du söker till. Tjänsten omfattar heltid och är en provanställning som efter sex månader kan övergå till tillsvidareanställning.

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Vi erbjuder en tjänst som innebär betydande ansvar, många kontaktytor samt stor möjlighet att påverka och driva utvecklingen och förbättringen i ett marknadsledande bolag. Infranord är en modern arbetsgivare där vi värdesätter våra medarbetare. Att vara anställd hos oss ger dig möjligheter till utveckling och din utveckling är vår framgång.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. 

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord – Spåret till framtiden. 


Sista ansökningsdag: 2019-03-31
Placering: Katrineholm/Linköping/Alvesta/Hässleholm/Malmö
Anställningstyp: Provanställning
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstider: Dag
Tillträde:Enligt överenskommelse
Kontaktpersoner
Dick Rydås, ST, 010-121 3902
Johnny Andersson, Chef Regionalt inköp, 010-121 3904
Lars-Erik Mott, Saco-TJ, 010-121 3307

Lediga jobb

Bantekniker
Infranord Region Syd, Västervik
Ansök senast: 2019-03-27
Signaltekniker
Infranord Region Norra, Piteå alternativt Skelleftehamn, Jörn eller Älvsbyn
Ansök senast:
Inköpare Projekt
Gemensamma funktioner, Katrineholm/Linköping/Alvesta/Hässleholm/Malmö
Ansök senast: 2019-03-31
Besiktningsman
Infranord Region Väst, Kristinehamn
Ansök senast: 2019-03-31
Spårsvetsare
Infranord Region Väst, Kristinehamn
Ansök senast: 2019-03-31
Eltekniker
Infranord Region Väst, Varberg
Ansök senast: 2019-04-02
Besiktningsman
Infranord Region Norra, Kiruna
Ansök senast: 2019-04-03
Arbetsledare
Infranord Region Norra, Kiruna
Ansök senast: 2019-04-03
Maskintekniker
Produktionsstöd, Kristianstad
Ansök senast: 2019-04-07
Maskintekniker
Produktionsstöd, Göteborg
Ansök senast: 2019-04-14
Arbetsledare Banteknik
Infranord Region Mitt, Sundsvall
Ansök senast: 2019-04-21
Eltekniker
Infranord Region Mitt, Bollnäs
Ansök senast: 2019-04-28
Bantekniker
Infranord Region Syd, Hallsberg
Ansök senast: 2019-04-30
Signaltekniker
Infranord Region Syd, Hallsberg
Ansök senast: 2019-04-30
Bantekniker
Infranord Region Norra,
Ansök senast: 2019-06-02
Spårsvetsare
Infranord Region Norra,
Ansök senast: 2019-06-02
Signaltekniker
Infranord Region Norra,
Ansök senast: 2019-06-02
Eltekniker
Infranord Region Norra,
Ansök senast: 2019-06-02
Besiktningsman
Infranord Region Norra,
Ansök senast: 2019-06-02
Arbetsledare
Infranord Region Norra,
Ansök senast: 2019-06-02