Menu

Ledigt jobb

Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.
Infranord personal
Spåret till framtiden - nu söker vi en eller fler

Besiktningsman

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.

Är du en noggrann och strukturerad Besiktningsman med fokus på säkerhet? Då är du Infranords framtida medarbetare på region Mitt, affärsområde Stockholm. 

Arbetsuppgifter:

Som Besiktningsman kommer du att ingå i ett team som arbetar med olika typer av besiktningar som till exempel säkerhetsbesiktning, ibruktagandebesiktning och underhållsbesiktning av spåranläggningar. Allt arbete bedrivs med det överordnade syftet att upprätthålla en trafik- och driftsäker järnvägsanläggning.

Du kommer även vid behov att utföra andra arbetsuppgifter inom underhåll av järnväg.

Som Besiktningsman på Infranord ansvarar du för att:

  • Säkerställa hög kvalitet i det arbete du utför
  • Vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är
  • Hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet
  • Efterleva god affärsetik i mötet med kunder
  • Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag

Som Besiktningsman på Infranord är du dessutom en viktig del i att bygga en kultur med fokus på hög säkerhet, god arbetsmiljö och bra kundbemötande.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning. Det är önskvärt med en vidareutbildning inom besiktning och meriterande med erfarenhet av besiktningsarbete inom järnväg. Eftersom vi arbetar med både SL´s och Trafikverkets anläggningar är erfarenhet från båda dessa meriterande. Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. B-körkort är ett krav och det är meriterande med C-körkort och behörighet att framföra spårgående fordon.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger därför stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och vana att planera, genomföra och följa upp dina uppdrag. För dig är det en självklarhet att säkerställa leverans i enlighet med satta mål och tidsramar.

Många arbetsuppgifter kräver god fysik och en godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på www.Infranord.se

 


Sista ansökningsdag: 2021-04-28
Placering: Stockholm
Anställningstyp: Tillsvidareanställning
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstider: Varierande arbetstid
Tillträde:Enligt överenskommelse
Kontaktpersoner
Anders Nygårds, Platschef, 010-121 2569
Dick Rydås, ST, 010-1213903
Johnny Nadérus, SEKO, +46 0707623394
Jörgen Myrén, Platschef, +46 010-1212006
Sofia Plym Arkert, Personalgeneralist, +46 010-121 4377

Lediga jobb

Besiktningsman
Infranord Region Mitt, Stockholm
Ansök senast: 2021-04-28
Signaltekniker
Infranord Region Syd, Malmö
Ansök senast: 2021-05-02
Eltekniker med fokus på säkerhet
Infranord Region Mitt, Enligt överenskommelse inom Dalarna
Ansök senast: 2021-05-04
Arbetsledare
Infranord Region Syd, Borås
Ansök senast: 2021-05-14
Kraftförsörjningstekniker i Halland eller Västra Götaland
RS kraft, Halland eller Västra Götaland
Ansök senast: 2021-05-23
Praktikplats, Region Syd
Infranord Region Syd, Region Syd
Ansök senast: 2021-08-01