Menu

Ledigt jobb

Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.
Infranord personal
Var med och bygg spåret till framtiden - nu söker vi en

Arbetsledare


Är du en erfaren ledare eller driven Eltekniker redo för nästa steg i karriären? Då är du Infranords framtida Arbetsledare på Region Syd, Borås.

Bli en av oss!  

Till Infranords sammansvetsade och positiva gäng i Borås söker vi nu en kollega som vill bidra med sin el-kompetens och nyfikenhet på järnvägsbranschen. Vi erbjuder ett varierat arbete med fokus på samarbete och ett högt tempo.

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vårt mål är att bli branschens mest uppskattade arbetsgivare och söker dig som vill vara med oss på den resan.  

Arbetsuppgifter:

Som Arbetsledare kommer du att arbeta både i projekt och drift och underhåll. Du är delaktig i planering och uppföljning av arbetet. El och trafiksäkerhet är direkt beroende av att anläggningarna fungerar och därför är arbetet ansvarsfullt och säkerheten sätts alltid främst.

 

Som Arbetsledare på Infranord bidrar du med:

  • Säkerhet och hög kvalitet i det arbete du utför
  • Att vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är
  • Hantering och korrigering av avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet

 

På uppdrag av Platschef ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbeten. Det innebär att du:

  • Ansvarar för att dina uppdrag utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor
  • Ansvarar för att följa upprättat egenkontrollprogram utifrån elsäkerhetsverkets krav
  • Medverkar till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
  • Säkerställer en hög kvalitet och måluppfyllnad
  • Deltaga i anbudsframtagning och planering av projekt samt genomförandet av dem

Som Arbetsledare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och tillväxt där kundbemötande värderas högt. Du företräder arbetsgivaren och har ett delegerat arbetsmiljö- och elsäkerhetsansvar.


Kvalifikationer
:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning el och energi samt arbetslivserfarenhet av elteknik. Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Förutom lågspänningsteknik är det önskvärt med kompetens som kopplingsledare för kontaktledning samt erfarenhet av arbete med kontaktledning. Uttagen EL Auktorisation från Elsäkerhetsverket är meriterande. B-körkort är ett krav och det är meriterande med C-körkort och behörighet att framföra spårgående fordon.

Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga då arbetet utförs i tätt samarbete med såväl den egna arbetsgruppen som övriga teknikgrenar. Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

 

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Med 1900 anställda och en omsättning på 4 miljarder är Infranord marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se

Infranord – Spåret till framtiden.
 

 


Sista ansökningsdag: 2021-05-14
Placering: Borås
Anställningstyp: Tillsvidareanställning
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstider: Varierande arbetstid
Tillträde:Enligt överenskommelse
Kontaktpersoner
Facklig kontaktperson SACO-TJ Claes Skoglund, +46 10-121 33 51
Facklig kontaktperson SEKO, Stefan Bergstaf, 010-121 12 21
Facklig kontaktperson ST Roland Bång, 010-1212472
Platschef Emma Björk, 010-121 49 24

Lediga jobb

Arbetsledare
Infranord Region Syd, Borås
Ansök senast: 2021-05-14
Kraftförsörjningstekniker i Halland eller Västra Götaland
RS kraft, Halland eller Västra Götaland
Ansök senast: 2021-05-23
Projektinköpare
Gemensamma funktioner, Göteborg eller Malmö
Ansök senast: 2021-05-26
Signaltekniker
Infranord Region Nord, Vännäs / Umeå
Ansök senast: 2021-05-27
Eltekniker
Infranord Region Nord, Östersund
Ansök senast: 2021-05-30
Kraftförsörjningstekniker
Infranord Region Nord, Boden/Luleå
Ansök senast: 2021-05-31
Arbetsledare
Infranord Region Nord, Örnsköldsvik/Mellansel
Ansök senast: 2021-06-05
Praktikplats, Region Syd
Infranord Region Syd, Region Syd
Ansök senast: 2021-08-01