Skip to main content Skip to footer

Academy frågor & svar


Hur bokar jag in mig på ett kurstillfälle hos Infranord Academy?
För att boka plats på kurstillfälle hos Academy behöver du först registrera ett användarkonto. Användarkontot är personligt och kan bara användas för att boka kurs åt dig själv. När användarkonto är skapat loggar du in och söker efter kurstillfällen i kurskatalogen. Från kurskatalogen bokar du in dig på önskat kurstillfälle.

Jag hittar inte den kurs/det datum jag är intresserade av. Vad gör jag?
Är du intresserad att köpa ett helt kurstillfälle eller boka plats på kurstillfälle på en annan ort/datum än vad som visas i kurskatalogen? Vänligen kontakta Academy för en förfrågan via infraskolan@infranord.se 

Hur ser jag mina bokningar?
Under ”mina bokningar” på startsidan hittar du både genomförda kurser och framtida bokningar. Du kan filtrera vilka kurser som ska visas genom att klicka på ”pågående”, ”slutförd” eller ”väntar på åtgärd” under ”utbildningar och certifieringar”.

Hur hittar jag provet till min kurs?
Om det finns ett webbtest kopplat till din kurs hittar du det genom att gå längst ner på startsidan, där visas dina kommande kurser i rutan ”discover”. Klicka på rutan för aktuell kurs för att öppna kurstillfället. Välj ”starta” för att öppna webbtestet. Läraren informerar dig om det är webbtest eller pappersprov som ska genomföras.

Hur avbokar jag ett kurstillfälle?
Klicka in på aktuellt kurstillfälle och välj ”avboka”. Avbokning ska ske minst 14 dagar innan kursstart, därefter debiteras full kursavgift. 

Hur byter jag deltagare på ett kurstillfälle?
I det fall en deltagare får förhinder eller av annan anledning inte kan närvara på en inbokad kurs kan ni byta deltagare utan kostnad. Kontakta Academy via infraskolan@infranord.se.

Hur hanterar ni mina personuppgifter?
Se allmänna villkor - personuppgifter

Vad har ni för bokningsregler?
Avbokning ska ske minst 14 dagar innan kursstart, därefter debiteras full kursavgift.

Hur får jag mitt intyg/betyg?
Efter genomförd och godkänd kurs skapas ett intyg/betyg automatiskt i systemet. Du hämtar ditt intyg under ”mina bokningar” och ”slutförda utbildningar”. Klicka på den blå knappen ”skriv ut intyg”.