Skip to main content Skip to footer

TRANSPORTTJÄNSTER

Infranord har en omfattande maskinflotta för anläggning, spårjustering och transporter. Vi tillhandahåller bemannade och obemannade spårgående maskiner, både till våra egna järnvägsentreprenader och till andra kunder. Våra kompetenta medarbetare är redo att ta sig an de flesta projekt där våra kunder behöver oss.

TRANSPORTTJÄNSTER

 • Draglok inklusive förare för alla typer av uppdrag (DLL & DAL)

 • Transportuppdrag stora som små över hela landet. Tillsammans med vår kompetenta personal hittar vi lösningar för alla uppdrag.

 • Ballastkomplettering med våra specialbyggda vagnar. Infranords vagnar är de mest moderna i landet och kallas QBX. Våra QBX tåg är utrustade med tio QBX vagnar och en manövervagn.

 • Ett komplett QBX-tåg rymmer 370 m3 (550 ton), och vid större uppdrag finns möjligheten att koppla ihop två QBX-tåg och på så sätt för dubbla kapaciteten.

 • Vagnsuthyrning. Vi har flera olika typer av vagnar i vårt stall.

  * Mini-QBX – en enskild QBX-vagn med eget elverk som är smidig vid mindre mängder av ballastkomplettering.

  * QBY – en transportvagn avsedd för att transportera exempelvis snö.

  * RPS – en öppen vagn med stöttor som används vid exempelvis rälslastning och sliperstransporter.

  * QBT/UAS – specialbyggda vagnar med räls för slipersportalkranen där vagnarna kopplas ihop med övergångsbommar.

  * QBV – en öppen vagn med stöttor som används främst vid sliperstransporter och som även kan lasta containers, räls och övrigt material.

 • Snöröjning med våra TB eller TC lok.

Infranord har moderna makadamtåg. Vi är en stor järnvägsentreprenör och vår styrka är att vi är flexibla, lösningsorienterade och har nöjda kunder. Tillsammans med våra kunder jobbar vi säkert, effektivt och kostnadsmedvetet för att kunna utveckla varandras affärer.

 

Henrik Johansson
Produktionschef
010-121 34 10
henrik.a.johansson@infranord.se